Syvien makujen talvi

ANKKAA JA BRIOSSIA
Palvattua ankanrintaa, hillottua päärynää ja briossia

MAA-ARTISOKKAA JA SUOLAHEINÄÄ
Maa-artisokka tartar, rapeaa sipulia ja suolaheinä salsa verdeä

JUURIA JA BELUGA-LINSSIÄ
Salaatti paahdetuista punajuurista, pikkelöidyistä keltajuurista ja beluga-linsseistä

SAVUMUIKKUA JA VÄSTERBOTTEN JUUSTOA
Savumuikku ”caesar-salaatti”: sydänsalaattia, juurileipä
krutonkeja, västerbotten-juustoa ja savumuikkukastiketta

VERIAPPELSSIINIA JA KVINOAA
Veriappelsiini-sipuli salaattia, kvinoaa ja marinoituja oliiveja

***

MARMORIHÄRKÄÄ JA SIITAKESIENTÄ
Paahdettua marmorihärkää, karamellisoituja siitakesieniä, paistinperunaa ja portviinikastiketta

tai

SIIKAA JA SINISIMPUKKAA
Paahdettua siikaa, fenkolia, mehustettuja kirsikkatomaatteja ja sinisimpukkakastiketta

***

SUKLAATA JA VANILJAA
Suklaa brownieta ja vaniljakastiketta

Menu tarjolla joulukuusta 2018 maaliskuuhun 2019.

Raikkaasti kohti kevättä
Kesäinen makuleikittely
Satokauden syksy

<< Catering