Satokauden syksy

Marmorihärkää, muikunmätiä ja keltuaiskreemiä juurileivältä
Suppilovahvero-purjopiirakkaa ja karamellisoituja siemeniä
Salaattia kutunjuustosta ja vihreistä pavuista, rucolaa ja granaattiomenavinegrettiä
Paahdettuja ruusukaaleja, luomuohraa ja pikkelöityjä juureksia
Ahvenanmaan karitsan paahtopaistia, piparjuurella maustettua perunasalaattia ja salsa verdeä
***
Haukea ”Wallenberg”, puikulaperunapyrettä, fenkolia ja rapukastiketta
Maalaiskanan rintaa, paahdettua munakoisoa, kesäkurpitsaa ja tomaatti-oliivivinegrettiä
***
Ahvenanmaan pannukakkua, mehustettuja karpaloita ja kinuskia

Syvien makujen talvi
Raikkaasti kohti kevättä
Kesäinen makuleikittely

<< Catering