Raikkaasti kohti kevättä

HÄRKÄÄ JA SAVUMÄTIÄ
Tartar kotimaisesta sisäpaistista, kylmäsavustettua
kirjolohen mätiä ja keltuaiskreemiä

SIIKAA JA KORVASIENTÄ
Miedosti savustettua sokerisuolattua siikaa,
korvasientä ja suolayrttiä

KOTIJUUSTOA JA TOMAATTIA
Za’atar maustettua kotijuustoa, tomaattia ja marinoitua
punasipulia

VERSOJA JA SILMUJA
Keväinen salaatti versoista, iduista, silmuista ja
paahdetuista siemenistä

FENKOLIA JA MELONIA
Mintulla maustettu salaatti fenkolista ja meloneista

***

HAUKEA JA HUMMERIA
Haukiwallenbergejä, ruohosipuliperunaa ja hummerikastiketta

tai

KARITSAA JA MUNAKOISOA
Ylikypsää karitsan entrecotea, mausteista munakoisoa ja tsazikia

***

KOOKOSTA JA MANGOA
Limellä maustettu kookospannacotta, mango-ananas salsaa ja
kookosgranolaa

Menu tarjolla huhti-toukokuussa 2019.

Kesäinen makuleikittely
Satokauden syksy
Syvien makujen talvi

<< Catering