Pohjolan makuja

MUIKKUA JA MALLASLEIPÄÄ
”Voileipäkakku” mallasleivästä ja västerbottenjuustosta, savumuikkua ja mätiä

KOTIJUUSTOA
Mausteilla ja tuoreilla yrteillä kuorrutettua kotijuustoa

METSÄSIENTÄ JA PARSAA
Varhaisperunasta ja sesongin sienestä tehtyä frittataa, marinoitua vihreää parsaa ja silmuja

SIIKAA JA KAALIRAPIA
Savusiikasalaattia kaalirapista, fenkolista ja avomaankurkusta

PINAATTIA JA HERNETTÄ
Raikas pinaattisalaatti herneistä ja retiiseistä, salottisipulivinegretteä

***

AHVENANMAAN KARITSAA
Paistinvati Ahvenanmaan karitsanpaistista, timjamihunajalla glaseerattuja nippuporkkanoita, paistinperunoita ja piparjuurikreemiä

***

MARJAA JA RUISTA
Oman leipomon juustokakku sesongin marjoista ja ruiscrumblea

<< Catering