KIPPIS JA KILPAILUN AIKA!

Juuri Tapahtumat on mukana Mad House Helsingissä ja vastaa Mad Barin toiminnasta. Nyt haluammekin arpoa teille, alla olevaan kysymykseen oikein vastanneiden kesken, 5 kpl kahden hengen lippupaketteja Oblivian esitykseen Mad Houseen. Liput käyvät keskiviikon 7.2., torstain 8.2. tai perjantain 9.2. esityksiin. Lippupakettien arvonnan suoritamme maanantaina 5.2. iltapäivällä klo 15 ja ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Vinkkejä kilpailukysymykseen löydät esimerkiksi kotisivuiltamme tai täältä. Ei muutakuin täytä lomake alta ja homma hoidettu.

Onnea matkaan!

Lisätietoja esityksestä:

Esitystaideryhmä Oblivian uusin teos Nature Theatre of Oblivia nähdään Mad Housessa 7.-10.2.! Oblivia luo esityksessä näyttämölle omintakeisella esityskielellään metsän, sen eläimet ja kasvit. Esityksessä ei ole puhetta, vaan katsoja kuulee ainoastaan metsän äänet. Oblivia on yksi Suomen tunnetuimmista esitystaideryhmistä, jonka kollektiivisesti toteutetuissa teoksissa yhdistyvät konseptuaalisuus, minimalismi ja komiikka. Nature Theatre of Oblivia -esityksen toinen osa on Arilyn-mobiilisovelluksen avulla puhelimeen ladattava taskuesitys, joka on nähtävillä Mad Barissa. Seuraa baarin pöydiltä löytyvää ohjeistusta!