Kesäinen makuleikittely

SIIKAA JA HERNETTÄ
Hiillostettua ja sokerisuolattua siikaa, tuorehernepyree ja
pikkelöityä hopeasipulia

KORVASIENI/ (sesongin sieni) JA MALLASLEIPÄ
Mallasleipä terriiniä korvasienistä ja rapeaa västerbottenjuustoa,

KUKKAKAALIA ”VADOUVAN”
Vadouvan mausteseoksessa paahdettuja kukkakaalia, versoja ja retiisiä

PELTOLAN BLUETA JA PEKONIA
Jäävuorisalaattia, rapeaa pekonia ja Peltolan blue sinihomejuustoa

VARSIPARSAKAALIA JA MUSTAA VALKOSIPULIA
Varsiparsakaalia, villiyrttejä, mustalla valkosipulillamaustettua jogurttia
ja karamellisoituja siemeniä

***

KIRJOLOHTA JA KUUSENKERKKÄÄ
Kuusenkerkällä marinoitua kirjolohta ja mummonkurkku remulade-kastiketta,
paahdettua varhaisperunaa, fenkolia ja tilliä

TAI

IBERICOPORSASTA JA TOMAATTIA
Maustepaahdettua ibericoporsaan plumaa ja mehustettuja kirsikkatomaateja,
suolaheinä-jalopeno salsaverdeä ja rosmariinissa paahdettua varhaisperunaa

***
RAPARPERIA JA MANSIKKAA (SESONGIN MARJAA)
Raparperipiirakkaa, tuoreita mansikoita ja vaniljakastiketta

Menua tarjoillaan kesä–elokuussa 2019

Satokauden syksy
Syvien makujen talvi
Raikkaasti kohti kevättä

<< Catering