Catering

CATERING YRITYKSILLE JA YKSITYISTILAISUUKSIIN

Toteutamme catering-palveluita räätälöidysti, toiveidenne mukaan. Yrityksen kesäiset grillijuhlat, hauskat rapujuhlat merellä, illallinen vietnamilaisella twistillä, tyylikäs cocktailtilaisuus, jossa baarimestarimme viimeistelevät trendikkään kokonaisuuden tai gaalaillallinen. Oliko mielessäsi jokin muu teema? Kerro siitä meille, luodaan yhdessä ainutlaatuinen kokonaisuus. Catering yrityksille ja yksityistilaisuuksiin Juuri Tapahtumilta on loistava valinta!


CATERING-MENUJAMME

”Kauden raaka-aineet näkyvät menuissamme vahvasti. Olen suunnitellut sesonkeja kuunnellen kokonaisuuksia, joissa korostuu kunnioitus lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin ja innostus mahdollisuuteen leikitellä mauilla.”
– Juuri Tapahtumien keittiömestari Ville Jokinen

Syvien makujen talvi
Raikkaasti kohti kevättä
Kesäinen makuleikittely
Satokauden syksy

Maailman ympäri
Pohjolan makuja
Meze

Kevään 2019 valmistujaismenu

Kokouscatering


COCKTAILPALOJAMME

Tyylikkäät cocktailpalamme valmistetaan sesongin parhaita raaka-aineita kunnioittaen.

Cocktailpalat


KOKOUSPAKETTIMME

Kokouspaketit ovat tarjoilukokonaisuuksia. Tarjoilut ovat myös tilattavissa vain toimituksina tiloihinne. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Kokouspaketit
Designmuseon kokouspaketit, Designmuseo sijaitsee Korkeavuorenkadulla keskellä Helsinkiä.


Liity kanta-asiakasohjelmaamme. Juuren Ravintoloiden kanta-asiakasohjelmaan liittymällä yrityksenne kerryttää hyvityssaldoa asioidessanne ravintoloissamme tai tilatessanne palveluja Juuri Tapahtumilta. Tarkastelujakson aikana kertyneiden ostojen perusteella voitte säästää kustannuksissa seuraavissa tilaisuuksissanne. Kanta-asiakkaana saat myös kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin sekä kanta-asiakasetuja. Liittyminen kanta-asiakasohjelmaamme on maksutonta. Lisätiedot ja liittymispyynnöt myyntipalveluumme sales@juuri.fi.