Juuri Tapahtumat mukana Huvila-teltalla 2019

Juuri Tapahtumat on tänäkin vuonna mukana Helsingin juhlaviikoilla Huvila-teltalla ravintolapalveluiden tuottajana. Tänä vuonna Huvilan-teltan Paviljongin myynti tapahtuu Juuri Tapahtumien kautta. Tutustu Huvila-teltan juhlapaketteihin Paviljongissa ja varaa yrityksellesi oma ilta Huvilalla.

J U  H L A P A K E T I T   H U V I L A L L A 

Järjestä ryhmällesi ilta Huvila-teltan Paviljongilla. Paviljongin japanilaiset puutarhapidot -menu on koottu loppukesän parhaista raaka-aineista. Viimeistelty kattaus, keittiömestari Ville Jokisen harmoniset maut sekä henkilökohtainen ja kiireetön palvelu takaavat onnistuneen ja ikimuistoisen illan. Uutuutena ryhmille on tarjolla myös erilaisia juomatasting-paketteja. Varaa ryhmällesi ilta Paviljongilla hyvän ruoan ja juoman parissa.

Paviljongin juhlapaketti sisältää japanilaiset puutarhapidot -menun ja lipun illan konserttiin, hinta 135 € (sis. alv.).

Paviljongin japanilaiset puutarhapidot-menu ja juomatasting-paketit »

Paviljonki- ja tastingvaraukset:
huvila@juuritapahtumat.fi
+358 50 430 5505