Ravut tulevat!

Varaa omasi nyt!

Hei me ravustellaan – rapumenu 2018

Jaettavat alkuherkut:
Hiillostettua varhaisperunaa, vihreää parsaa, pikkelöityjä sesongin sieniä ja mäntyaiolia
Kauden parhaita paloja, pikkelöityjä vihanneksia ja Juuren leipomon maalaisleipää
Kotimaista benella-siikaa cheviche, sydänsalaattia ja ”bloody mary” marmeladia
Käsin kuorittuja katkarapuja ja siianmätiä Juuren leipomon mallasleivällä

***

Rapuja päivän hintaan

***

Kotimaisia juustoja, siemennäkkäriä ja raparperihilloketta

***

Sitruuna ricotta-juustokakkua, lakritsaa ja maitosuklaa


Helan går – rapumenu 2018 

Sesongin cocktailpalat
Rapuja päivän hintaan, suositus 8-12 kpl/hlö
Paahtoleipää, kirnuvoita ja tilliä 

***

Paahdettua karitsan ulkofileetä, mustatorvisienivoita ja hiillostettua kaskinaurista
TAI
Paistettua benella-siikaa, kevätsipulivoikastiketta, uuden sadon perunaa ja tuoreita herneitä 

***

Vademaclafoutista ja lakritsaa