Kevyesti kohti kevättä Juuri Tapahtumien tyyliin

Nyt on helmikuu pyöräytetty käyntiin ja Juuri Tapahtumilla on energiaa – vaikka muille jakaa. Siksi haluammekin tuoda ripauksen energiaa myös sinun työpaikallesi. Keittiömestarimme Ville Jokinen on loihtinut Energiaa päivääsi -menun, jonka Juuri Tapahtumat toimittaa suoraan luoksesi.

Energiaa päivääsi -menu
Vihersmoothie: omena, pinaatti, basilika ja maitorahka (L,G)
Siemennäkkileipää ja avocadolevitettä (Ve, G)
Kurkku-fenkolisalaattia ja kotimaista lämminsavukirjolohta (M,G)
Paahdettuja punajuuria, belugalinssiä ja pehmeää vuohenjuustoa (G,L)
Oman leipomomme proteiinipatukka (Ve,G)

Kuulostaa hyvältä, eikö? Tämän energiapakkauksen hinta on 25 €/hlö (+alv 14). Minimitilausmäärä 10 hlöä, kuljetuksen tarjoamme kaupan päälle. Laitahan tilausta tulemaan ja mainitse tilauksesi yhteydessä ’’Energiapakkaus’’. Tilauksen voit tehdä sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@juuri.fi tai suoraan tästä linkistä. Tarjouksemme on voimassa maaliskuun loppuun, kun teet tilauksesi helmikuun aikana.