Juuri Tapahtumat hakee Keittiömestaria ja Vuoropäällikköä!


Juuren kansainvälisestikin huomioitu ideologia on rantautunut myös tapahtuma- ja cateringmaailmaan. Hoidamme vankalla ammattitaidolla eri kokoiset yritys- ja perhejuhlat sekä isommatkin tapahtumat, kuten Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltan ravintolapalvelut tai Jussi-juhlan gaalaillallisen.
 
Kiinnostaisiko sinua olla toteuttamassa kanssamme unohtumattomia elämyksiä liikkuvassa ravintolaympäristössä?
Etsimme tapahtumatiimiimme keittiömestaria ja salipuolen esimiestä. 
 
Keittiömestarina vastuullasi on ruokatuotteemme kehittäminen, niin suurempien kuin pienempienkin tapahtumien ja catering-keikkojen suunnittelu ja toteutus. Työaika painottuu tapahtumiemme ympärille.  Kun kyseessä on ravintola, jonka viemme asiakkaamme luokse, odotamme, että taskustasi löytyy hygieniapassin lisäksi myös ajokortti. Keittiömestarissa arvostamme vahvan ammattitaidon ja työkokemuksen lisäksi intohimoa puhtaisiin raaka-aineisiin ja upeiden ruokailuelämysten tuottamiseen. Meillä rentous, joustavuus ja puolihullukin ideointi on sallittua. Keittiömestaria etsimme kokoaikaiseen työsuhteeseen.
 

Vuoropäälliköltä odotamme rentoa mutta ammattitaitoista otetta niin tapahtumien kuin catering-keikkojen myyntityöhön ja toteutusten hoitamiseen. Kokemus hovimestarin työstä ja catering-keikkailusta katsomme eduksesi. Etsimme siis tapahtumapäälliköllemme oikeaa kättä ja vahvaa salipuolen osaajaa. Työaika pyörii tapahtumiemme ympärillä keskimäärin 90h/3vk.Kun kyseessä on ravintola, jonka viemme asiakkaamme luokse, odotamme, että taskustasi löytyy hygieniapassin lisäksi myös ajokortti.

Kiinnostuitko?
Laitahan hakemus CV:si ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteeseen rekry@juuri.fi
Laita viestisi aiheeksi ’’Tapahtumat keittiömestari’’ tai ”Tapahtumat vuoropäällikkö”
 
Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.