Zipuli Oy hakee: TAPAHTUMAPÄÄLLIKKÖÄ

Zipuli Oy on vuonna 2004 perustettu ravintola-alan moniosaajayritys. Ravintoloitamme ovat JuuriLatvaMaritori ja kolme Pihka-ravintolaa. Neljäs Pihka avataan syksyllä 2017. Näiden lisäksi Juuri Tapahtumat yksikkömme toteuttaa monipuolisia catering- ja tapahtumapalveluja mm. Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-telttaan.

Vuoden 2018 alussa Kasarmitorin laidalle valmistuu uusi kiinteistö osoitteessa Kasarmikatu 21. Me tulemme vastaamaan kokonaisvaltaisesti kiinteistön ravintola-, kokous-, tapahtuma- ja aulapalveluista. Avaamme tiloihin mm. lounas- ja iltaravintolan sekä kahvilan. Nyt haemme kiinteistön tapahtumatilan myynnistä ja markkinoinnista vastaavaa

TAPAHTUMAPÄÄLLIKKÖÄ

Päävastuullasi on 300 m2 kokous-, konferenssi- ja juhlatilojen myynti ja markkinointi. Vastaat siitä, että tilat täyttyvät ja huolehdit tapahtumien onnistumisesta. Tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä ravintolapäällikön ja keittiöpäällikön kanssa. Kasarmikatu 21 valmistuu vuoden 2018 alussa, mutta työ odottaa tekijäänsä jo tänä keväänä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteeseen rekry.kasarmi21@juuri.fi 31.3.2017 mennessä, kirjoita viestin aiheeksi ”Tapahtumapäällikkö”. Lisätietoja saat samasta osoitteesta.

www.juuri.fi
www.pihka.fi
www.kasarmikatu21.fi
www.facebook.com/kasarmi21/

2017_kasarmi21_event3