Juuren ravintolat laajentaa!

KASARMIKATU 21

Ahlström Capital, YIT ja HGR Property Partners rakennuttavat Helsingin Kaartinkaupunkiin Kasarmitorin laidalle uuden toimistokiinteistön, johon valmistuu työpiste jopa tuhannelle työntekijälle sekä ravintola- ja kokoustilat sadoille päivittäisille käyttäjille. Kiinteistö valmistuu vuoden 2017 loppuun mennessä ja sen rakentaa YIT Rakennus.

Ravintolatoiminnasta sekä ravintola- ja juhlatilojen vuokraamisesta vastaa Zipuli Oy. Emoyhtiö Zipuliin kuuluvat Kaartinkaupungin Korkeavuorenkadulla toimivat ravintola Juuri ja viinibaari Latva sekä Pihka-lounasravintolat eri puolilla kaupunkia, ravintola Maritori Marimekon pääkonttorissa ja Juuri Tapahtumat. Ravintola Juuri on perustettu vuonna 2004 ja mainittu Michelin oppaassa vuodesta 2008 lähtien. Lisäksi Suomen gastronomien seura on nimennyt sen vuoden 2010 ravintolaksi. Zipuli työllistää vakituisesti yli 60 henkeä.

Toimistokiinteistön ravintolatoiminta kattaa lounasravintolan, kahvilan ja salaattibaarin sekä Pohjoisen Makasiinikadun puolella toimivan ravintolatilan, joka toimii myös iltaisin. Kiinteistön tapahtuma-auditorio on iso muunneltava tila, joka soveltuu yritysten kokouskäyttöön, iltatilaisuuksiin ja juhliin.
Seuraa Kasarmi 21:n ravintolatoiminnan käynnistymistä facebookissa.

Asset 1

Kasarmikatu 21 -kiinteistöön tulee seitsemän kerrosta ja 16 000 kerrosneliömetriä toimitilaa. Kiinteistö sijoittuu kahdelle tontille ja se rakennetaan LEED Platina -ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti. Uudisrakennus valmistuu kaupungin entisen rakennusviraston kiinteistön tilalle. Kiinteistön on suunnitellut Arkkitehtitoimisto SARC ja sen pääsuunnittelija on Antti-Matti Siikala. Uudisrakennuksen ankkurivuokralainen on Roschier Asianajotoimisto, jonka noin 220 työntekijää siirtyvät uuteen kohteeseen heti sen valmistuttua. Roschierin oman sisäänkäynti tulee Kasarmikadun ja Pohjoisen Makasiinikadun kulmaan.

Kasarmikatu 21 -toimistokiinteistö
• Harvinainen uudisrakennushanke Helsingin keskustassa Kasarmitorin laidalla
• Työtilat noin 1000 hengelle
• Kerrosneliömetrejä 16 000
• Kerroksia 7
• Pääsuunnittelija arkkitehti Antti-Matti Siikala, Arkkitehtitoimisto SARC
• Ravintola- ja tapahtumatilan pinta-ala lähes 1600 neliömetriä
• Palvelut: lounasravintola, illallisravintola, muunneltava kokous- ja juhlatila
• Palveluita käyttää päivittäin jopa 1000 henkeä
• LEED Platina -ympäristösertifikaatti
• Hankkeen työllistämisvaikutus on jopa 400 henkilötyövuotta
Lisätiedot:
Marianne Luojola, sijoitusjohtaja, HGR Property Partners Oy
040 570 5183 / marianne.luojola@hgrpp.fi
www.kasarmikatu21.fi