Tyhjä Kulho -tapahtuma la 10.9.

Tyhjä kulho (Empty Bowls) on kansainvälinen tempaus, jolla kerätään varoja ruoka-apua tarvitseville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Tuomiokirkon kryptassa lauantaina 10. syyskuuta klo 11-14 osana Helsinki Design Weekin ohjelmaa.

Se on kaikenikäisille sopiva iloinen päivä, joka toteutetaan kokonaan lahjoituksilla. Se toimii näin: keramiikka- ja lasitaiteilijat valmistavat keittokulhoja, paikalliset ravintolat ja yritykset lahjoittavat keittoa ja leipää, muusikot lahjoittavat omat esityksensä. Tapahtumakävijät valitsevat lahjoitustaan vastaan mieleisensä keiton ja kauniin käsintehdyn kulhon, jonka he saavat mukaansa muistutukseksi siitä, että maailmassa on paljon tyhjiä kulhoja. Elävä musiikki täydentää lounashetkeä.

Juuri Tapahtumat on mukana tempauksessa tänäkin vuonna. Tervetuloa nauttimaan keittoa ja tekemään hyvää!